Fru Ivarssons

Haft en bra helg?
Jösses vad tiden springer iväg redan 16 oktober. Snart November och första advent. Vill säga att Julpyntet skall fram nästa månad och det hurrar vi för. Men liite konstigt, tappat min julkännsla lite. Men den kommer förhoppningsvis snart tillbaka. 
Har ni haft en bra helg?
Här har det varit full rulle som vanligt. Fredags var det tacos och idol kväll med fina vänner här hos oss. 
Lördag, simskola för Wilton men det fick hans mormor ta istället då jag var bjuden till en väns Brunch-kalas, mycket trevligt. Christian var hemma med Vincent och grejade hemma. Lördagskvällen blev lugnt hemma häng. 
Söndagen var det höstfotografering på barnen som stod på tapeten, efter middagen och kvällen var vi bjudna på middag till ett par vänner i i Bokenäs, allt trevligt och roligt! Så var den helgen förbi. Idag är jag och barnen hemma och små grejar. Tror nämligen högre makter läste mitt blogginlägg från förra veckan ang hur jobbbig Wilton varit för han har lugnat sig, peppar peppar tar i allt trä jag har i närheten. Men det känns som att han taggat ner lite och det är väldigt skönt får jag säga. Blir en långpromenad med hunden i kväll och sedan landa i soffan. kanske börja ta fram min hög med jultidningar och börja bläddra i ?